News


Ku ndryshon Strategjia e Marketingut me Planin e Marketingut

Ku ndryshon Strategjia e Marketingut me Planin e Marketingut Postoni çdo ditë në rrjetet sociale, keni postime në blog, por nuk po shihni asnjë rezultat. Nuk e dini se cili është problemi? Problemi nuk është se çfarë po bëni, por të gjeni arsyen se pse po e bëni. Nëse puna dhe qasja juaj e marketingut […]


Si të shkruani një plan të suksesshëm marketingu per e-commerce

Tani që kemi shpjeguar dhe mbuluar se çfarë është një plan marketingu, pse biznesi juaj i tregtisë elektronike ka nevojë për një të tillë dhe ndryshimet midis një plani marketingu kundrejt një strategjie marketingu, është koha për të hyrë në detajet se si të shkruani një plan efektiv marketingu. Hapi # 1: Përcaktoni qartë objektivin. […]


The rise of E-commerce is a unique opportunity for economic development

E-commerce – defined in this report as the sale of goods and services online – is creating new pathways for economic development. Between 2014 and 2019, global retail e-commerce sales nearly tripled – reaching US$ 3.5 trillion by 2019. The COVID-19 crisis has further accelerated growth of the sector. In the second quarter of 2020, […]


Cfare eshte Off Page SEO

Off Page SEO i referohet teknikave që mund të përdoren për të përmirësuar pozicionin e një faqe në internet në faqen e rezultateve të motorit të kërkimit. Shumë njerëz e lidhin SEO jashtë faqes me ndërtimin e lidhjeve, por nuk është vetëm kaq.Përfshihen gjithashtu taktika si psh marketingu i kontentit, social media, shfaqja në podcaste, […]


Optimizim i shpejtesise se website

Optimizimi i shpejtësisë së website duhet të ketë prioritet të lartë për cdo njeri që zoteron një website. Shpejtësia e websitit ndikon në mënyrë dramatike në SEO. Google siguron një tool i cili quhet PageSpeed Insights që të lejon të shohësh shpejtesinë e optimizimit të web page. Për të bërë një optimizim të suksesshëm të […]


Cfare eshte On Page SEO

On Page SEO është praktika e optimizimit të faqeve në mënyrë që ato të renditen sa më lartë dhe të përmirësohet trafiku në motorët e kërkimit. On Page i referohet si përmbajtjes, ashtu edhe kodit burimor HTML të faqes, në krahasim me SEO jashtë faqes (Off Page) që i referohet lidhjes dhe sinjaleve të tjera […]


Cfare eshte SEO

Search Engine Optimization (SEO) është arti dhe shkenca për të bërë që faqet të renditen më lart në motorët e kërkimit si Google. Për shkak se kërkimi është një nga mënyrat kryesore në të cilën njerëzit zbulojnë përmbajtjen në internet, renditja më e lartë në motorët e kërkimit mund të çojë në një rritje të […]


E-Commerce is a key growth opportunity for Albania

E-commerce – defined broadly as the sale of goods and services facilitated through the internet – is a key growth opportunity for Albania. E-commerce is rapidly becoming an integral part of the global economy. Sellers can benefit from internet marketing, 24-hour online shopping and remote transaction settlement to reach more customers. Buyers, including both consumers […]


Rëndësia e një plani solid marketingu për biznesin ecommerce

Si në çdo gjë tjetër në jetë edhe në biznes, qofte e-commerce ose jo, të paturit e një plani marketingu është i rëndësishëm për suksesin tuaj. Në këtë shkrim do të mbulojmë se ç’është nje plan marketingu dhe pse biznesi juaj ecommerce ka nevojë për një të tillë. Gjatë shkrimeve në vazhdim do të mbulojmë […]


Dilemma: Building an e-commerce site with a ready-made template or developing a special design?

When you decide to build your ecommerce site, start evaluating many aspects. Not only sound education but his alertness and dedication too are most required. All of these are not easy issues to resolve. Businesses that sell their products online are extremely diverse. This type of trade is penetrating almost every business sector. However, each sector has […]


How COVID-19 changed the business and oriented it towards digitalization

Gjatë tre muajve të fundit ne në Shqipëri por edhe ne shumë vende të botës filluam te jetonim në një realitet të ri. Shumë shtete shpallën gjendjen e jashtëzakonshme për të mbrojtur shëndetin dhe sigurinë e qytetarëve të tyre, ndërsa bizneset dhe njerëzit në mbarë botën u është dashur të gjejnë mënyra të reja për […]


A new and effective way in online marketing

Ignoring online marketing nowadays is like starting a business and not telling anyone. New developments make it necessary to use it to have the greatest benefits in increasing brand, image and sales. The benefits are tangible in a relatively short time and the advantages are deeply felt. Low costs, direct contact with customers, ease of not being physically, […]


The effects of COVID-19 on e-commerce: A success story

We believe that we can now say that the global COVID-19 pandemic is likely to be one of the defining events of 2020 and that there will be implications that will affect all of us, both personally and professionally. The situation is changing rapidly around the world. The COVID-19 pandemic is being called a “black swan” […]


Një mënyrë e re dhe efektive në marketingun online

Të injorosh marketingun online në ditët e sotme është si të hapësh një biznes dhe mos ti thuash asnjërit. Zhvillimet e reja e bëjnë të domosdoshëm përdorimin e tij për të pasur përfitime sa më të mëdha në rritjen e markës, imazhit dhe shitjet. Të mirat janë të prekshme në një kohë relativisht të shkurtër […]


Si e ndryshoi COVID-19 biznesin dhe e orientoi drejt dixhitalizimit

Gjatë tre muajve të fundit ne në Shqipëri por edhe ne shumë vende të botës filluam te jetonim në një realitet të ri. Shumë shtete shpallën gjendjen e jashtëzakonshme për të mbrojtur shëndetin dhe sigurinë e qytetarëve të tyre, ndërsa bizneset dhe njerëzit në mbarë botën u është dashur të gjejnë mënyra të reja për […]Efektet e COVID-19 në e-commerce: Një histori suksesi

Besojmë se tani mund të themi se pandemia globale COVID-19 ka të ngjarë të jetë një nga ngjarjet përcaktuese të vitit 2020 dhe se do të ketë implikime që do të na prekin të gjithëve ne, si në aspektin personal po dhe në atë professional. Situata po ndryshon me shpejtësi në të gjithë botën. Nga […]


TOK / Digital Agency in ICT Awards VI

TOK Digital Agency was one of the 24 finalist of over 100 applications at the sixth edition of the ICT Albania Awards. We received a gratitude prize for the extraordinary social contribution and sensibilization in the usage of smartphone technologies for the promotion of Albania and the collection of funds for the campaign “You are […]


The competition for creating the brand for a shop network with Albanian products

We took part in the competition for creating the brand for a shop network with typical Albanian products, organised by the Albanian Ministry of Agriculture. Our brand is called THARK.  It was a nice experience for us, even though we didn’t win. Here is the presentation: Prezantimi i 15 projekteve finaliste të konkursit për përzgjedhjen […]


TOK got featured in Bankieri Magazine

Today, even in Albania, it has become rather impossible to find a business, organization or association, which is not present somewhere on the internet, so companies providing such services are increasing and even starting to consolidate in the market.

wordpress website design company & wordpress design company |